Mesaj-Tahtası Mustafa Yerli

Tüm Mesajlar

Mustafa Yerli

Bilgilendirme

Mustafa Yerli - 28 Haziran 2008 - Genel Mesajlar

meydancık merkezde güzel işler yapılıyor. sevgili iş adamlarımız Aslan Sevim, Esen Yağcı ve İsmail Dede kendi bölgelerine bir sosyal tesis yaptırıyorlar. Kendilerine hayırlı işlerinde rabbim yar ve yardımcıları olsun. yine hemşehrilerimizin katkıları ile Meydancık merkez camiinin minaresi yenilendi. İki şerefeli olan minare camimize ve beldemize iyibir değer kattı. Obniyetin Mehmet amcada camimizin altında bulunan boş alanda cemaatin dinlenme yeri ve çok önem arzeden Mork yapımına ailece katkı sağlıyorlar. rabbim yar ve yardımcıları olsun. meydancığımızı sevelim, gidelim, sahip çıkalım, en önemliside çocuklarımıza sevdirelim. köyü olmayan birçok insan tanıyoruz hepsinin tek söylediği şey köyünüze sahip çıkın demeleri. KALBİNİZİN SAHİBİNE EMANET OLUN www.mustafayerli.com

Mustafa Yerli

Bilgilendirme

Mustafa Yerli - 16 Haziran 2008 - Genel Mesajlar
şavşat.com bölgemize bilgilendirme noktasında ciddi katkı sağlamakta. kuran ve bugüne kadar devam ettiren site yöneticilerine teşekkür ediyorum. site kurmak kolay ama güncellemek zor. şavşat com bunu başarıyor.
şavşat com kadar olmasa da acizane benimde biraz daha genel ve foyoğraf ağırlıklı güzel bir sitem var. dostların ziyaretini bekliyorum.
www.mustafayerli.com
KALBİNİZİN SAHİBİNE EMNET OLUN
Mustafa Yerli

7 Mart 2008

Mustafa Yerli - 2 Şubat 2008 - Genel Mesajlar
Değerli hemşehrilerimiz.
Artvinliler Kültür ve Sosyal Hizmetler Vakfının öncülüğünde yapılacak olan 7 Mart şehitleri anma gecesine tüm Artvini seven dost ve hemşehrilerimiz davetlidir.
Tarih : 7 Mart 2008
Yer : Feshane-Eyüp/İstanbul
İrtibat : 0212 631 13 78
Yetkili : Vahdettin YENİ
Mustafa Yerli

Bilgilendirme

Mustafa Yerli - 20 Ocak 2008 - Genel Mesajlar
Merhaba Dostlar

7 mart gecesi; Artvinliler Kültür ve Sosyal Hizmetler Vakfınca FESHANEDE yapılacaktır. Tüm Dost ve hemşehrilerimiz davetlidir.
İrtibat
0212 631 13 78 Vahdettin Bey