Mesaj-Tahtası Öktem Aydın

Tüm Mesajlar

Öktem Aydın

Şahsenem Hala

BİZLERE ANNE KADAR EMEĞİ OLAN, KENDİ ÇOCUKLARINDAN AYIRMAYAN, YÜZ YILA YAKIN DEVAM EDEN KOMŞULUK SÜRECİNDE, ASLA KIRICI OLMAYAN, KOMŞUSU AÇ İKEN TOK YATMAYAN, PINARLI KÖYÜNÜN EN DEĞERLİ VE ÖNDE GELEN İNSANLARINDAN, MERHUM SÜLEYMAN AYDIN"IN EŞİ ŞAHSENEM HALAMIZ 01.02.2010 TARİHİNDE HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. DERİN ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ. BİR ANNE KADAR HAKKI VAR ÜZERİMİZDE, BİZ ONUN HAKKINI NASIL ÖDERİZ BİLMİYORUM, BİLDİYİM BİR ŞEY VARKİ ŞAHSENEM HALAMIZ ARTIK ARAMIZDA YOK. KENDİSİNE ALLAH"TAN RAHMET, BÜTÜN AYDIN AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ.
Öktem ve Şengül AYDIN ailesi.
Öktem Aydın

Başsağlığı

Şavşat com un değerli üyelerinden AYŞENUR ŞAHAN hanımın amcası NECATİ ŞAHAN Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi yarın YONCALI KÖYÜNDE toprağa verilecektir, merhume ALLAH’tan Rahmet yakınlarına AYŞENUR ŞAHAN adına ve şahsim adına baş sağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet etsin..
AYŞENUR ŞAHAN ve manevi abisi ÖKTEM AYDIN
Öktem Aydın

Geçmiş Olsun

Pınarlıköyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, dernek müdürü hafit durak kalp rahatsızlığı geçirmiştir, kendisine Allah’tan acil şifalar dileyerek, bir an önce iyileşip, sağlığına kavuşup, kendisini aramızda görmek istiyoruz ve kendisine geçmiş olsun diyoruz. Bütün aydın ailesi olarak.
Öktem Aydın
Öktem Aydın

AYDIN SÜLALESİNE BİR AYDIN DAHA EKLENDİ

Öktem Aydın - 19 Nisan 2006 - Etkinlik-Davet
Amacam oğlu UFUK AYDIN’ın 18.04.2006
tarihinde nur topu gibi bir oğlu dünyaya gelmiştir. UFUK ve ELİF AYDIN çiftini tebrik ediyor ve ALLAH’dan analı babalı büyütmesini niyaz ediyorum.

Öktem Aydın
oktem08@savsat.com