Mesaj-Tahtası Ömer Yalduz

Tüm Mesajlar

Ömer Yalduz

Mirac Kandili

Ömer Yalduz - 10 Ağustos 2007 - Kutlama-Bayram
Bu akşam idrak edeceğimiz Mirac kandilinizi tebrik eder, ülkemize bolluk bereket ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak"tan niyaz ederim.
Ömer Yalduz

Kardeş Derken

Ömer Yalduz - 27 Temmuz 2007 - Genel Mesajlar
Tabiki dozunda muşavereye katılıyorum. kardeş derken şavşatlıların hepsini bir kardeş olarak gördüğümden dolayı kaldıki diğer anlamda da az da olsa belki yaşanmıştır. bu amerikanın veya başka devletlerin bir oyunu olabilir evet inanıyorum fakat bu iki taraf içinde geçerli. sebeplerde haklısınız ama sonuçta yaşananlar gerçek ve o dönem dış ülkelerin oyununa gelinmiştir. Netice de ülke siyaset yapabilir fakat bu ülkelere dikkat etmek gerekir türkiyenin dostu azdır bu biliniyor. çevremiz bize düşman ülkelerle dolu biz millet olarak uyanık olmalıyız. geçmişten de ders çıkarmalıyız. amerika rusya kim olursa olsun bizim dostumuz olamaz zamanında bunlar yüzünden az şehit vermedik...
Allah memleketimize milletimize zeval vermesin
Ömer Yalduz

İlave

Ömer Yalduz - 26 Temmuz 2007 - Genel Mesajlar
mustafa beye katılıyorum ve de ekliyorum pek iyi bir konu değil ama aslında farklı platformlarda tartışılmalı yinede eskiden 80 li yıllar civarında veya 75 sonrası bildiğim kadarı ile şavşat gibi canım güzelim memleketi bazı insanlar neden terketmek zorunda kaldı gibi bir soruyla bu biraz daha açıklanabilir. neyse şimdi insanlar eskiye nazaran çok daha özgür en azından yoldan çevirip kalk ulan faşist-komünist diyen yok - silah çeken yok... bilmem ki ben o günlere sünger çektim ileriye bakıyorum ama eskiyi açmak tektaraflı olmaz hep üzüntü ve keder doludur Allah bidaha böyle kardeşi kardeşe düşüren olayları memleketimize yaşatmasın derim bilmem katılırmısınız ...
Ömer Yalduz

ismail Coşkun

Vefaatını duyduk Çok üzüldük İsmail beye Allah’tan rahmet geride Kalanlara Sabr-Cemil niyaz ederim. Makamı Cennet olsun.
Yalduz Adına: Müdessir Yalduz (Bursa)
Ömer Yalduz

Ali Rıza ÖZYER

Yıllarca Şavşatta yaşadı. terzilik yaptı, kayadibinde şöförlük yaptı, daha sonra istanbula yerleşen Sabır taşı ileri görüşlü, herkesin sevdiği, her kese yardımcı olan iyilik sever biri olan, Ömründe yalan nedir bilmeyen Ali Rıza Özyerin Büyük Baldızı olarak Kendisini rahmetle anıyor, Dost ve yakınlara başsağlığı, kederli ailesine sabırlar dilerim.
Kardeşim Naciye Özyere de Sabırlar dilerim. Hepimiz onu çok özlüyoruz.
Nakiye ÖZYER - YALDUZ Ailesi oyalduz@hotmail.com