Mesaj-Tahtası Önder Çelik

Tüm Mesajlar

Önder Çelik

Teşekkür

13 yıldan buyana kadar devam eden rahatsızlığımı yok eden beni tekrar saglığıma kavuşturan çok kıymetli hocalarım Dermatolog Prof Dr Kamer GÜNDÜZ, Prof Dr Serap ÖZTÜRKCAN, Doç Dr Pınar TÜREL ve Asistanı Dr Ali YAŞAR beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Önder Çelik

Bayramınız Mübarek Olsun

Önder Çelik - 19 Aralık 2006 - Kutlama-Bayram
İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramını tebrik eder tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve Barış getirmesini yüce Allahtan niyaz ederim. Çok kıymetli canım ailem Çelik sülalesine ömür boyu sağlık, mutluluklar dilerim.
Önder Çelik

Kandiliniz Mübarek Olsun

Önder Çelik - 20 Ekim 2006 - Kutlama-Bayram
Tüm islam alemi,nin mübarek kadir gecesi kandillerini tebrik eder hayırlara vesile olmasını cenabı allahtan niyaz ederim.
Önder Çelik

Burnumda Tütüyorsun Çiftlik Köyüm.

Önder Çelik - 23 Ağustos 2006 - Genel Mesajlar
15 yıl oldu köyüme gidemiyorum; çok değerli arkadaşlarımı ;akrabalarımı ancak sitemiz aracılığı ile yad ediyorum.Ersin;İbrahim sizlere de teşekkür ediyorum köyümüzün resimlerini sitede görünce çok mutlu oluyorum. tüm okul arkadaşlarıma saygı sevgilerimi iletiyorum. Not: Erhan YAZAR eğer sitede bu mesajımı okursan benimle iletişim kurmanı bekliyorum.ben kırkağaç tekelde görev yapıyorum.saygılarımla.
Önder Çelik

ÇOK ÖZLÜYORUM!

Canım babam Seladdin ÇELİK sensiz geçen 28 yılda da özlemle anıyoruz; sen herzaman kalbimizdesin, seni yad eden çocukların mekanın cennet olsun. ÇELİK AİLESİ.