Mesaj-Tahtası Şahimerdan Işık

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 37
Şahimerdan Işık

Başsağlığı

Köyümüzün önemli büyüklerinden Şemsettin amcamızın ölümü bizlerde büyük üzüntü yarattı. Saygı değer Şemsettin amcaya Allah’tan rahmet diler, başta çocukları olmak üzere tüm yakınlarına eşim ve ben Allahtan sabır ve başsağlığı dileriz. Mekanın cennet olsun.

Şahimerdan Işık

24 Kasım Öğretmenler günü kutlaması

Daima hakikati arayan ve daima hakikati anlatan öğretmenlerimiz, sevginin ve saygının en yücesini hak edenlerdir. Çünkü dünyayı sadece sevginin değiştirebileceğini en iyi bilen bilgedir öğretmen. Sevgi ektikleri gönüllerden şükran biçmek de elbette ki en çok onların hakkıdır.

Ben kendimden de örnek verecek olursam dünyada belki de en yaramaz ve de bir o kadarda aksi çocuk olduğumu hatırlasam da bütün büyüklerimde öyle söylüyorlar. İşte bütün benim gibi bu çocukları hamur yapıp pişirmek bizleri topluma millete yararlı duruma getirmek kolay bir iş olmadığını biliyorum. Kısacası 26 yılı aşkın yurdumuzun en gözde üniversitesinde onlardan aldıklarımla kendime yön verdim. Öğretmenlerime her zaman minnettarım.

Ve de 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken; öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının Öğretmenler Günü’nü en samimi duygularımla tebrik ediyor, başarılar ve mutluluklar diliyor önlerinde saygıyla eğiliyorum.

Şahimerdan Işık

Başsağlığı

Köyümüzün böyle gencecik insanlarının zamansız kayıbı bizlerde büyük üzüntü yarattı sevgili AYLA kızımıza Allah’tan rahmet diler, başta kederli ailesi olmak üzere tüm yakınlarına eşim ve ben Allahtan sabır ve başsağlığı dileriz. Sevgili kızımız Mekanın cennet olsun.
Şahimerdan Işık

Başsağlığı

Bursada ikamet eden Köyümüzün çok önemli değerlerinden saygı değer amcamızın oğlu REŞAT IŞIK’ın ölümü bizlerde büyük üzüntü yarattı.çok kıymetli amcam oğlu sevgili reşat abimize Allah’tan rahmet diler, başta kederli eşi ve çocukları olmak üzere tüm yakınlarına eşim ve ben Allahtan sabır ve başsağlığı dileriz. Mekanın cennet olsun.
Şahimerdan Işık

Kurban Bayram Mesajı

Tüm Müslüman aleminin "Toplumsal yaşamda özel bir yere sahip bayramlardan olan Kurban Bayramı’ " endişe ve sıkıntılarımızın geçici de olsa unutulduğu, umutların yenilendiği ve kardeşlik duygularının güçlendiği müstesna günlerimizdendir. Dargınlıkları ve küskünlükleri unutarak, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde inancımızı her koşulda korumalı ve üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm Müslüman aleminin ve sevgili Şavşatlıların ayrıca dünyanın en güzel yeri ve köşesi olan YAMACLI Köylülerimin Kurban Bayramını kutluyor, daha nice bayramlara sağlık ve mutluluk içerisinde erişmelerini diliyor. Saygıyla selamlarımı sunuyorum. ŞAHİN...//
Şahimerdan Işık

Başsağlığı

Köyümüzün çok önemli değerlerinden saygı değer Halim Dursun amcamızın ölümü bizlerde büyük üzüntü yarattı. Saygı değer Halim amcaya Allah’tan rahmet diler, başta kederli eşi ve çocukları olmak üzere tüm yakınlarına eşim ve ben Allahtan sabır ve başsağlığı dileriz. Mekanın cennet olsun.
Şahimerdan Işık

Başsağlığı

Köyünüzden yakın akrabamız ve kadim dostumuz büyüğümüz olan Yaşar Demirpehlivan ın ölüm haberi aldık, ölümünden büyük üzüntü duyduk kendisine Allahtan rahmet kederli aiilesine ve yakınlarına eşim ve ben baş sağlğı diliyoruz. mekamın cennet olsun. Yamaçlı Köyünden şahin ışık
Şahimerdan Işık

Kardeşimiz, canımız Özcan ışık

Çok değerli ve kıymetli kardeşimiz Özcan Işık’ın bu genç yaşta ani ölümü ve zamansız aramızdan ayrılması bız yakınlarını çok üzmüş ve yasa boğmuştur. kendisine Allahtan rahmet değerli eşine ve çocuklarına,ayrıca tüm yakınlarına eşim ve ben sabır ve baş sağlğı diliyorum . mekamın cennet olsun canım kardeşim.
Şahimerdan Işık

Başsağlığı

Köyümüzün değerlerinden Aytekin Bilmiş’in ölüm haberini aldık ve ölümünden büyük üzüntü duyduk kendisine Allahtan rahmet değerli eşine ve çocuklarına,ayrıca tüm yakınlarına eşim ve ben sabır ve baş sağlğı diliyorum .
Şahimerdan Işık

Başsağlğı

Yakın akrabamız ve kadim dostumuz büyüğümüz olan Rahim Aras’ın ölümünden büyük üzüntü duyduk kendisine Allahtan rahmet kederli aiilesine ve yakınlarına baş sağlğı diliyorum . YAMACLIKÖYÜNDEN ŞAHİN IŞIK
Görüntülenen : 10 - Toplam : 37