Mesaj-Tahtası Secaattin Özdemir

Tüm Mesajlar

Secaattin Özdemir

Babamın Kadim Dostuna!

Ben Secaattin Özdemir"in oğlu Ferhat Doğuş Özdemir.
Bu yaşıma kadar babamdan eski anılarını ile ilgili çok şey dinlerdim. Fakat bu kadar üzüldüğünü ilkkez görüyorum. Zeki amca seninle ilgili çok anısı varmış. Ama artık yoksun ve babam çok yakın dostunu kaybettiği için üzülüyorum. Seni anlattı, arkadaşlarını anlattı vede babam anlattıkça bende o dönemde olmak için neler vermezdim. Ama gerçekten beni sevip, düşünen bir babam var vede sizin gibi iyi dostları olduğu için çok seviniyorum. Keşke vefat haberin gelmeseydi babama Zeki amca, keşke seni sağ iken tanıya bilseydim. Ama unutmamak lazım büyük insanlar hep sağlıklı, dinç, ve genç hatırlanırlar. Ben de seni babamın anlattığı gibi hatırlayacağım babamın dediği gibi Pire Zeki"ye...

Ferhat Doğuş Özdemir
Secaattin Özdemir = msn adresi: secaattin_ozdemir@hotmail.com
Secaattin Özdemir

Secaattin’den Tüm Dostlara

Bir yer var Türkiye’nin bir ucunda, o yer özgürlük kokar, o yer dostluk kokar buram buram. Orada doğmak, yaşamak ayrıcalıktır insan için.

Ne şanslıyım ki bende orada yaşadım. Özgürlüğü, insanlığı, sevgiyi orada öğrendim ta iliklerime kadar ne iyi ki varsın Şavşat.

Çocukluğum, delikanlılığım, orada geçti. O toplumdan çok şey öğrendim beni ben yapan değerlerim, düşüncelerim hep onların eseri borçluyum Şavşat’a ve orada yaşayan insanlara.

Arkadaşlarım benim saf ve temiz duygularla birbirimize ne kadar destek olduk. Bir kardeş gibi ormancasına.

(Zeki) Quda, Nedret, Bülent, Savaş, Erol, İbrahim, ve sayamayacağım kadar eşdaşlarım, dostlarım, canlarım. Kolo Halit, Ressam Halit, Orhan, Uğur’lar hiç unuturmuyum zannediyorsunuz insan kendi canından olanları unuturmu hiç.

Ulan Zeki biz sana ne yaptık ki terk edip gittin bizi hiç yediremedim kardeşim biliyor musun? Düzenin bize yapamadığını galiba yukarıdakiler yapıyor. Biliyor musun diğer arkadaşlarında en az benim kadar üzülmüşlerdir.

Benden Şavşat’a ve tüm beni tanıyan arkadaşlara kucak dolusu selamlar. İyi ki sizinle büyümdüm sizin gibi arkadaşlarım oldu.

Secaattin ÖZDEMİR (SECO)