Mesaj-Tahtası Sedat Arslan

Tüm Mesajlar

Sedat Arslan

Turnuva Ertelendi

Sedat Arslan - 17 Şubat 2008 - Genel Mesajlar
DEĞERLİ ŞAVŞATLILAR 17 ŞUBATTA BAŞLAYACAK OLAN HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI YOĞUN KAR YAĞIŞI VE BUZLANMA NEDENİ İLE BİR SONRAKİ HAFTAYA ERTELENMİŞTİR. AÇILIŞ VE İLK HAFTA MAÇLARI 24 ŞUBAT YAPILACAKTIR. HERKESİN BİLGİSİNE...
Sedat Arslan

Futbol Turnuvası

Sedat Arslan - 15 Şubat 2008 - Genel Mesajlar
Değerli Şavşatlı Hemşehrilerimiz Şavşat köyler arası halı saha futbol turnuvasının yazılı basın sponsoru FOTOSPOR gazetesidir. Turnuva ile ilgili haberleri FOTOSPOR’dan takip edebilirsiniz. Maçlar yarın başlıyor tüm Şavşatlıları ve Şavşat dostlarını bekliyoruz.
Sedat Arslan

Turnuva Hakkında

Sedat Arslan - 5 Şubat 2008 - Genel Mesajlar
Değerli Şavşatlı Dostlarım;

Öncelikle kendimi tanıtayım. Şavşat Kirazlı köylüyüm.
Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Şavşat köyler arası halı saha futbol turnuvasında komitede görev aldım. Yaklaşık üç aydır yedi kişi neredeyse her hafta bazen haftada iki defa turnuva ile ilgili toplantı yapmaktayız ve bu konuda çok fazla emek sarfetmekteyiz. Hepimiz büyük şehirde yaşıyoruz ve iş güç koşuşturma arasında bir de bu konu için koşturmak inanın çok fazla efor istiyor. Hiç bir çıkarsız bu koşuşturmaca içerisine girmenin sizce ne sebebi olabilir? Bu sorunun cevabı hemşehrililerimle bir arada bulunmanın vermiş olduğu huzurdan başka birşey değil. Geçen yıl birincisi düzenlenen turnuvada bir çok köyden sayısız dost edindim bu yıl inanıyorumki daha da artacaktır. Ama bu emeklerin karşılığında turnuva öncesi Veliköyün ortamı bu kadar germiş olması inanın bizlerinde şevkini kırmak üzeredir. Halil Turan fikstür çekimindeki veliköy duruşundan bahsederken o veliköylülük duruşunu gösterseydi ve emeğe saygı ne demektir onun bilincinde bir konuşma yapsaydı keşke. Bizleri bu kadar emek verirken kötü niyetlilikle suçlamak gibi bir talihsiz açıklamada bulunmasaydı. Dostluk kardeşlik dayanışma için düzenlenen bir turnuvada bir oyuncu için bu birlikteliğin dışında kalmak veliköye yakışmadı.
İkram Tuncay Torun bize bu oyuncu ile katılamazsınız tarzında bilgi verilmedi diyor. Ama bence kendi dernek başkanına sorsa acaba bilgi verildimi verilmedimi öğrense. Ben burda bildiklerimi yazayım. 24.01.2008 tarihinde yapılan komite toplantısında Ozan BİBER ile turnuvaya katılamayacaklarını sayın Halil TURAN’a telefonla bildirdik. İlk önce yine aynı tarzı sürdürerek oyuncumuz yoksa bizde yokuz dedi. Daha sonra arayarak biz derneğimizde bir fikir alış verişinde bulunacağız ve size en geç cumartesi (26.01.2008) bilgi vereceğiz dendi fakat yine bir geri bilgi verilmedi. Acaba şimdi ne değişti ki kuralar çekildikten sonra oyuncumuz olmasa da oynayacağız deniyor. Bence artık çok geç kalındı. Bu karar daha önce verilmeliydi. Veliköylü diğer oyuncuların emeklerine saygı duyuyorum. Bu kadar zamandır emek verdiler turnuva için hazırlandılar diğer köyler gibi ama yanlış bir yönetim sonucu turnuvaya katılamıyorlar. Bir oyuncu için geri kalan oyuncuları bu turnuvanın dışında bırakmak veliköy dernek yönetimi tarafından nasıl uygun görüldü anlamak mümkün değil. Ama inanıyorumki Veliköy bu yanlış tutumundan bidahaki seneye vazgeçer ve bizlerle beraber turnuvalarda bulunur. Şavşatlı oluşumuzu şavşatlı olmanın ne demk olduğunu bu turnuvada da ıspat edelim. Amacımız dostlukları pekiştirmek olsun kupayı almak ikinci planda kalsın. Bu çerçevede katılan bütün takımlara başarılar diliyorum.
Sedat Arslan

Şavşatlılar Buluşuyor

Sedat Arslan - 1 Şubat 2008 - Genel Mesajlar
ŞAVŞATLILAR BULUŞUYOR

17 Şubat 2008 Pazar günü Sefaköy Nihat Yüceur spor kompleksinde Şavşat Köyler Arası geleneksel 2. halı saha futbol turnuvası 25 köyümüzün katılımı ile başlıyor.
Bütün Şavşatlıları ve Şavşat dostlarını turnuva boyunca takımlarımızı dostluk ve kardeşlik içerisinde desteklemeye bekliyoruz. Amacımız Şavşat insanının kültürünü, eğitimini ve misafir perverliğini göstermek, yeşilin en güzel tonlarını barındıran cennet Şavşatımızı tanıtmak, yeni dostluklar arkadaşlıklar kurulmasını ve mevcut dostlukların pekişmesini sağlamak, bahar aylarında coşan sularımız gibi İstanbul da köy takımlarımızla coşmaktır.
Şair yanlış etmiş lafını biz düzeltelim gafını; Parisi değil Şavşat’ı görmeden bu diyardan gitme…

SPONSORLARIMIZ

1.İnci Düğme Engin DURSUN
2.Özeray Tekstil- İsmail TEMİZ
3.Prof. Dr. Ömer Kamil DOĞAN
4.K.Çekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mubin DURSUN
5.K.Çekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza ALTUNEL
6.Öz Pembe Köşk Düğün Salonu – Erdal ÖZDEMİR


Yer : Nihat Yüceur Spor Kompleksi Gültepe Mah. Bağlar Cad. Güven Sok. Nahit Menteşe End. Meslek Lisesi Yanı
Sefaköy/ İSTANBUL