Mesaj-Tahtası Selçuk Gümüş

Tüm Mesajlar

Selçuk Gümüş

Degerli Koylulerim

Selçuk Gümüş - 29 Aralık 2006 - Genel Mesajlar
Değerli köylülerim ve Hemşerilerim
Ve öyle bir şehir vardı ki yedi tepeli şiir cumhuriyetinin başkenti ilan edilmişti şairlerce. Bu gün o şehirde bayrama, hatırlamaya, o ülkede toprağa,suya, havaya, yaşama, aşka dair tüm güzel şeyler şiirlerde kaldı. Ve hem yeni yıl hemde bayramın ; bu şehre, bu ülkeye barış, sağlık, mutluluk, yaşanılabilir bir dünya getirmesi dilerken.........
Sizler için de yaşamınız boyunca istediğiniz herşeyi yanıbaşınızda bulmanızı temenni ederim.

SELÇUK GÜMÜŞ/İSTANBUL
Selçuk Gümüş

Ilken Yengeye

İlken yengeye allahtan rahmet diliyor. değerli eşi Yüksel ağabi, çocukları ve tüm dostlarına başsağlığı diliyorum.
İSTANBUL
Selçuk Gümüş

Sayin Nilay Yazar

Selçuk Gümüş - 27 Mayıs 2006 - Genel Mesajlar

Sayın Nilay YAZAR hanfendiye

Ben karaağaç köyündenim çektiğiniz resimler çok güzel ayrıca beni geçmişime gözütdünüz. Çünkü bizim evlerimiz hemen tepenin arka tarafında özellikle çolot çok iyi biliyorum birde yamaçlıya giderken sık sık o ziyaretlerin ordan giderdim . beni tekrar çocuklumu hatırlattığınız için teşekkürlerimi sunuyorum.

Bütün seslavurlulara selamlar.

Selçuk Gümüş

Karaağaç köyü

Selçuk Gümüş

Degerli Arkadasim

Değerli Arkadaşım Şener
Bugün iş arasında herzamanki gibi köyüm ziyarett ettim ve senin beni son derece duygulandıran şu kara lastikleri okuyordum ki yarısına gelmeden çok duygulandım zor tamamladım.

Çünkü hepimizin geçmişte aynı şartlarda yaşadığımız o zor ama herzaman grurla antılan ve anılan geçmişimiz çok iy anlatıyorsun. Ben artık o büyük gazetelerin köşe yazılarını ziyaret etmiyorum hergün köyümü ziyaret ederek bugün Sevgili kardeşim Şener yine beni geçmişimin neresine götürecek diye bakıyorum. Bence artık sen bizim bir misyonumuz oldun bazen bizi coşturuyor, bazen hüzünlendirerek geçmişe götürüyorsun. Benim için yaşamın gerçek değerlerini anlatan insan emeğinin ve bu emeğin şimdiki meyvelerini geçmişte atılmış o tertemiz insanların sayesinde oluştuğunu herkese birkez daha hatırlattın. Artık bu güzelim yazılarından sonra senin fanatiklerin olarak bilgisayarımı her açtığımda acaba buğün Şener yine ne yazdı bakıp okumadan işime koyulmayacağım.

Bütün ziyaretçileri selamlar.
Selçuk Gümüş/İSTANBUL