Mesaj-Tahtası Şemseddin Işık

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 16
Şemseddin Işık

Sevgili Abimiz Ali Demircan ı Kaybettik..

ALİ ABİMİZE, ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM. MEKANI CENNET OLSUN. RUZİYE ABLAMA VE ÇOCUKLARINA ALLAHTAN SABIR DİLİYORUM.

ŞEMSEDDİN IŞIK

Şemseddin Işık

Kurban Bayramı

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.
Şemseddin IŞIK
Şemseddin Işık

KOYUN SPORA BAŞARILAR

Köyümün gençleri, sizi tebrik ediyorum ve bu başarıların devamını bekliyorum. İki haftadır sizleri izliyorum ve izlemeye devam edeceğim. Başarı bir ekip işidir, ekip olarak ne kadar paylaşımcı olur iseniz başarıyıda o kadar kolay yakalarsınız.
Şimdiden önümüzdeki hafta bol gollu bir gün ve galibiyet diliyorum...
Sevgiyle kalın...
Şemseddin Işık

Ramazan Bayramı Kutlaması

Tüm hemşehrilerimin mubarek ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
Herkese Hayırlı Bayramlar dilerim.

Saygılarımla,

Şemseddin IŞIK
Şemseddin Işık

Yeğenimiz Esen Işık

Aşağı Koyunlu Köyünden, Reşat IŞIK ın kızı, Erol ve Eren IŞIK ın kardeşleri sevgili yeğenim ESEN IŞIK ı kaybettik. Kendisine allahtan rahmet ve kederli ailesine sabır ve metanet diliyorum. Mekani cennet olsun.

Nur içinde yat yeğenim.

IŞIK AİLESİ
Şemseddin Işık

Ramazan Bayramı,

Tüm Hemşehrilerimin Ramazan bayramını kutlar, herkese huzur, mutluluk, barış ve bol sağlık dilerim.
Saygılarımla Şemseddin IŞIK
Şemseddin Işık

Baş Sağlığı

İKİ HAFTA İÇİNDE, KÖYÜMÜZDE KAYIP ETMİŞ OLDUĞUMUZ, ÇOK DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ TAŞDEMİR AMCAYA VE YİNE BENİM ÇOK SEVDİĞİM KARDEŞİM TEMEL AKGÜMÜŞE ALLAH RAHMET, YAKINLARINA SABIR VE BAŞSAĞILIĞI DİLİYORUM.

SAYGILARIMLA,

ŞEMSEDDİN IŞIK
Şemseddin Işık

Taziye

GÜNDÜZ AİLESİNİN, KAYIP ETTİĞİ ANNELERİ İÇİN ALLAHTAN RAHMET DİLER, GERİYE KALANLARA BAŞ SAĞILIĞI VE TAZİYELERİMİ BİLDİRİRİM.


SAYGILARIMLA,


ŞEMSEDDİN IŞIK
Şemseddin Işık

İlçemizden bir değer ...

İlçemizden bir değer ÖMER FARUK EMİNAĞAOĞLU ...

Merhaba şavşatlı dostlar. Ben şavşat A. koyunlu köyünden TURGAY IŞIK Ankara’da Batıkent’te bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Ömer benim çocukluk arkadaşımdır. Öncelikle böyle bir arkadaşa sahip olduğum için gurur duyuyorum. Bizim hamurumuz dürüstlük ve doğruluk üzerine ve Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı bir harç ile yoğruldu. Ülkemin her yerinde Artvinliler olarak bu şekilde tanıttık kendimizi.

İşte sevgili kardeşim Ömer de bu duyguları özümsemiş ve mücadelesini bu yönde sürdüren çok önemli bir değer. Onun çağdaş Türkiye savaşımını hepimiz deteklemeli ve bu desteğimizi koşullarımız ölçüsünde yaşama geçirmeliyiz.Biz ülkemizin bir Ortadoğu ülkesi olmasını istemiyoruz. Biz bu ülkede şeriat rejimini Fethullah Gülenler’i istemiyoruz. Benim çocukken hayalini kurduğum ülke yavaş yavaş yok oluyor. Bir zamanlar sayıları çok az olan şeriat özlemcileri bugün ezici bir çoğunlukla iktidardalar. Biz şimdi azınlık durumundayız. Şimdi bizim birlik olma ve Cumhuriyeti korumak geliştirmek için savaşım veren Ömer gibi insanları destekleme zamanı.

Sevgili Ömer bu satırları çok içten duygularla yazdım. Binlerce Artin’linin de benim gibi düşündüğünü biliyorum. Sana ülkemiz adına vermiş olduğun hukuk savaşında sonsuz başarılar diliyorum.

Yüreğimiz seninle... Sevgilerimle Turgay IŞIK
Görüntülenen : 10 - Toplam : 16