Mesaj-Tahtası Sofu Alagöz

Tüm Mesajlar

Sofu Alagöz

Kerim Alagöz’ü kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz

Sofu Alagöz - 10 Nisan 2008 - Genel Mesajlar
Mahallemizin en değerli ve en sakin insanlarından komşumuz Kerim Alagöz amcanın vefatı biz sevenlerini çok üzmüştür.
Yakınlarına baş sağlığı diler, Mekanının cennet olmasını temenni ederiz.
Sofu Alagöz
10.04.2008
Sofu Alagöz

Resmi Sponsorumuz Fotospora Teşekkürler

Sofu Alagöz - 25 Şubat 2008 - Genel Mesajlar
2008 YILI ŞAVŞAT FUTBOL TURNUVASI
Bizleri bu senede yanlız bırakmayan Fotospor yetkililerine ve değerli hemşerimiz Tevrat Demiral beye çok teşekkür eder başarılarının daha da büyük olmasını temenni ederiz.
24 Şubat Pazar günü Sefaköy Nihat Yüceur Spor tesislerinde mükemmel bir şekilde başlamıştır. Turnuvaya katılan bütün takımlar ve gelen seyircilerin dostluk ,arkadaşlık ve kardeşlik içerisinde devam ettirmemizi temenni ederiz.
Not: Şavşatlılar tarafından en çok okunan spor gazetesi olan Fotosporu bizim maçlarımızında bilgilerini öğrenmek için mutlaka her gün bir fotospor almayı unutmayın.
Saygılarımla,
Turnuva Fotoğrafçısı
SOFU ALAGÖZ
Sofu Alagöz

Maça Davet 11 Mart Pazar Günü Saat 12.00

Pınarlı Köyü ile Tepeköy arasındaki birincilik için bütün Şavşatlı hemşerilerimizi Pazar günü Saat 12.00 de hep beraber izlemek için maça davet ediyoruz.
Turnuvanın birinci amacı şavşat ilçesine bağlı tüm köy dernekleri aracılığı ile yıllarca bir birinden kopmuş dost, akraba, arkadaş ve aynı sıraları paylaştığımız okul arkadaşlarımız ile görüşmek , sohbet etmek, özlemimizi gidermek amacı ile yapılmıştır.
Bu turnuvanın her sene düzenli bir şekilde yapılması için gerekli çalışmalar devam etmektedir.
11 Mart günü yapılacak Pınarlı köyü ile Tepeköy arasındaki spor karşılaşması rakibine, takım arkadaşlarına, hakemlere, izleyicilere örnek bir karşılaşma olması için herkesin duyarlı olmasını istiyoruz.
Turnuva Fotoğrafçısı
Sofu Alagöz
Sofu Alagöz

JFK Hastahanesi Yönetim Kurulu Üyesi Naci Beye Teşekkürler

Sofu Alagöz - 25 Şubat 2007 - Genel Mesajlar
2007 ŞAVAŞAT KÖY DERNEKLERİ FUTBOL TURNUVASINDAKİ BÜTÜN FORMALARIN SPONSORU OLAN VE BİZLERE HER KONUDA YARDIMINI ESİRGEMEYEN JFK HASTAHANESİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ ŞAVŞATIN CİRİTDÜZÜ KÖYÜNDEN SAYIN NACİ UZUN BEY’E BÜTÜN ŞAVŞATLILAR ADINA TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARININ DEVAMLI OLMASINI TEMENNİ EDERİZ.
SOFU ALAGÖZ
Turnuva Fotoğrafçısı
26/02/2007
Sofu Alagöz

Acil Kan İhtiyacı Vardır

Sofu Alagöz - 24 Şubat 2007 - Genel Mesajlar
A gurubu negatif kana ihtiyaç vardır Şavşatlı Küplüce köyünden Metin Şimşek’n babası Çapa tıp fakültesinde yatmaktadır. Tel:05354667756
Sofu Alagöz

2007 Futbol Turnuvası

Sofu Alagöz - 19 Şubat 2007 - Genel Mesajlar
2007 yılı Şavşat Köyleri Futbol Turnuvası tüm güzellikleri ile devam etmektedir. Bu turnuvanın birinci amacı şavşat ilçesine bağlı tüm köy dernekleri aracılığı ile yıllarca bir birinden kopmuş dost, akraba, arkadaş ve yıllarca aynı sıraları paylaştığımız okul arkadaşlarımız ile görüşmek , sohbet etmek, özlemimizi gidermek amacı ile yapılmıştır. Mükemmel bir şekildede her geçen gün amacına dahada fazla ulaşmaktadır. Çünkü bütün insanları bir araya toplama ancak bütün ülkede çok sevilen futbol turnuvaları ile olacağını biliyorduk. Bu turnuvanın her sene düzenli bir şekilde yapılmasından yana olduğumuzu belirtir emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
18 şubat günü bir karşılaşmamızda biraz tatsızlık olmasına rağnem bu görüntülerin bir daha yaşanmamasını diliyor ve spor karşılaşması sportmenlik, rakibine, takım arkadaşlarına, hakemlere, izleyicilere ve kamuoyuna saygıya dayanan bir hayat görüşüdür. Bu görüş her ne pahasına olursa olsun kazanmayı, başarılı olmayı reddetmektedir”
Bu kavramlar sadece sporcular için değil, yöneticiler, hakemler ve izleyiciler de bu konuda çaba sarf etmeleri gerekmektedir.
Turnuva Fotoğrafçısı
Saygılarımla
Sofu Alagöz

Öbür Dünyanda Güzel Olsun Kemal Amca

Sofu Alagöz - 24 Eylül 2006 - Genel Mesajlar
Kayınpederimin kardeşi olan Artvin Şavşat karaköyden Kemal Altun 24/09/2006 günü saat 01 sıralarında yüksek tansiyondan beyin kanaması sonucu Adapazarı Devlet Hastahanesinde hayatını kaybetmiştir.
Cenazesi yine aynı gün Adapazarı’nda toprağa verilmiştir. Yakınlarına ve tanıyanlara baş sağlığı diler Kemal amcamında nur içinde yatmasını temenni ederim.
(kendisi sıtma savaş memuru olarak emekli memurdu. Adapazarı’nda ikamet etmekteydi.)
Sofu Metin Alagöz
Sefaköy /İstanbul
25/09/2006