Mesaj-Tahtası Soner Kaya

Tüm Mesajlar

Soner Kaya

Şubemize Bekliyoruz

Soner Kaya - 24 Haziran 2008 - Etkinlik-Davet
İstanbul Beylikdüzü mevkiinde, Kaya Millenium Alışveriş Merkezinin giriş katında faaliyet göstermek üzere açtığımız Ziraat Bankası Beykent Şubesi"ne atandım. Tüm hemşerilerimin kredi taleplerini ve mevduatlarını değerlendirmek üzere Şubemize bekliyorum. Soner KAYA 0 212 871 43 60
Soner Kaya

Şavşat Köyleri

Soner Kaya - 12 Nisan 2007 - Genel Mesajlar
08.04.2007 tarihinde yapılan ve Mavi Karadeniz TV kanalı tarafından naklen yayınlanan Şavşat Köyleri arasındaki futbol karşılaşmasında Tepeköyü farklı skorla yenerek 3. olan köyümüz futbolcularını tebrik ederim.
Soner Kaya

Mekanın cennet olsun.

Şavşat.com’a girildiğinde ismini görmeye alıştığımız isimlerden biriydin. Görmediğim ama yazılarıyla, mesajlarıyla, yorumlarıyla iyi tanıdığım Ayşenur kardeşim vefat ettiğine inanamıyorum. Allah’tan sana rahmet, yakınlarına sabır ve Şavşat.com müdavimlerine başsağlığı diliyorum.
Soner Kaya

7 Mart

Soner Kaya - 6 Mart 2007 - Kutlama-Bayram
Tüm hemşerilerimin 7 Mart’ın kutlar, kahraman ecdadımıza Allah’tan rahmet dilerim
Soner Kaya

Köylülerime Merhaba

Soner Kaya - 23 Eylül 2006 - Genel Mesajlar

Köyümüze ait sayfaya çok az yazı yazıldığını gördüm. Tabi yazmayanlar arasında ben de varım. Oysa Gürnatel Köyünün sayfasına baktım, neler yazılmış neler. Hele şiirler bir harika. Hadin bizler de köyümüzün büyüklüğünü nette de gösterelim. Eğer şiir yazanlarımız varsa, tabiki vardır, şiirlerle desteklerlerse daha da anlamlı olur.