Mesaj-Tahtası Tevhide Büyük

Tüm Mesajlar

Tevhide Büyük

Vefat ve Başsağlığı

Ciritdüzü Köyünden Rahmetli Deniz ALbay Eyüp ARACI’nın eşi Benimde Teyzem Mubniye ARACI 09.05.2011 tarihinde Rahmetli Oldu 10.05.2011 de Karacaahmet aile mezarlığında defnedildi.Teyzem nur içinde yat.Çocuklarına ve bizler akrabalarınada sabırlar diliyorum.Hayat çok entaresan ne zaman neyle karşılaşacağımız belli olmuyor.ALLAH bundan sonra ailesine ve bizlere de acılar tatdırmasın.MEKANIN CENNET OLSUN. Tevhide BÜYÜK
Tevhide Büyük

Ciritdüzü Köyü Eski Muhtarı

Köyümüzün eski muhtarı ERHAN ÖZTÜRK 19.08.2010 tarihinde Rahmetli olmuştur.20.08.2010 tarihinde toprağa verilecektir.ALLAHTAN rahmet diliyor ailesinede sabirlar temenni ediyorum.Nur içinde yat Erhan Abi.
Tevhide Büyük

Gruba Katıl

Sayın Hemşehrilerim Facebook"da bir grup kurduk.ŞAVŞAT LİSESİ 1981 MEZUNLARI GRUBU.Bu gruba o tarihte mezun olanları üye olarak davet ediyoruz.Ne kadar çok üye sayımız olursa 2010 senesi yaz ayında ŞAVŞAT"TA toplanacağız.En kısa zamanda üyeliklerinizi bekliyor saygılar ve sevgiler sunuyorum.Görüşmek üzere.İyi günler ve Yıllar diliyorum.
Tevhide Büyük

Tüm Hemşerilerim

Tevhide Büyük - 28 Kasım 2009 - Kutlama-Bayram
Mutluluğunuz Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntünüz memur maaşı kadar az, geleceğiniz ise İcatları bulanların kafası kadar parlak olsun, Kurban Bayramınız mübarek olsun!

Tevhide BÜYÜK

Tevhide Büyük

Devletin Ayıbı - İçler Acısı Durum

Devlet Şavşat"ta bütün dereleri satmış. Ben bu işi 2008 yılında öğrendiğimde çok şaşırmıştım. İnanamadım bizzat şavşat"a gittim ve yetkililerden öğrendimki gerçekden satılmış. Benim köyümde derelere hayvanları bile devlet sokmuyor. Derelere hayvanların ineceği yolları telörgüyle devlet kapatmış. Bu nasıl iştir anlıyamadım. Memleketimiz gerçekden sahipsiz. Şavşat"ta selin bu kadar zarar vermesi setlerden olduğu kesin bir gerçekdir. Devletin büyük ayıpı o setleri yapan Müteahhidide nefretle kınıyorum. Şu memlekette düzgün işler ne zaman yapılacak. Ölen hemşehrilerime ALLAH"dan rahmet-yakınlarınada sabırlar diliyorum.
Tevhide Büyük

Öğretmenler Günü Kutlaması

Tevhide Büyük - 22 Kasım 2006 - Genel Mesajlar
Bende bir öğretmen kızı olarak başta babam olmak üzere bütün ÖĞRETMENLERİMİZİN gününü kutlar, ölenlere ALLAH’tan rahmet yaşayanlara sağlıklı, huzurlu, mutlu günler dilerim. Ayrıca devletimizinde öğretmenlerimize sahip çıkması lazım.çocuk harçlığı kadar aldıkları maaşlarının artmasını diliyorum. Bütün ÖĞRETMENLERİMİZ sizleri çok seviyoruz. En derin saygılarımı sizlere sunuyorum.
Tevhide BÜYÜK
Tevhide Büyük

Halkımıza Geçmiş Olsun

Bende Şavşatlı olarak Toprak kaymasını üzüntüyle öğrendim.Ama insan kaybının olmaması da beni sevindirdi. Toprak kaymasında evleri yıkılan veya yıkılmayıpda evlerini tayliye edenlere çok geçmiş olsun. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah hiç kimseyi evsiz ve barksız bırakmasın. Ayrıca Şavşat Belediye Başkanı ve Yetkililerindende önemli ricam var. Ben Ciritdüzü köyündenim. Her yaz tatile gittiğimde o yüz karası çöp döküm yeri beni kahrediyor. Bir an önce çöp dökülen yerin değiştirilmesini istirham ediyorum. Türkiye’nin hiçbir yerinde bu tarz çöp döküm yeri yok bunuda belirtmış olayım. Bütun Şavşatlı hemşehrilerime saygı ve selamlarımı sunuyorum. Tevhide BÜYÜK
Tevhide Büyük

Üyelikle İle İlgili

BEN BU SİTEYE ÜYE OLAN BİRİ OLARAK BU SİTENİN ŞİFRELİ VE DETAYLI ŞEKİLDE ÜYE KABUL TEKNİĞİNİ ÇOK BEĞENDİM, ÇÜNKÜ ELİNİ KOLUNU SALLAYAN HERKES BU SİTEYE ÜYE OLUP SİTEYİ MEŞGUL EDİYORDU. ŞAVŞATLI OLAN OLMAYAN BU SİTENİN İÇİNDEYDİ. ÜYELİK AİDATINIDA ÇOK UYGUN BULDUM. ÇÜNKÜ O GÜZEL FOTOĞRAFLARA BAKARAK MEMLEKET ÖZLEMİMİZİ GİDERİYORUZ. ŞAVŞAT COM. WEB EKİBİNE CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYOR BUNDAN SONRAKİ YENİ TEKNİKLERİNDE BAŞARILAR DİLİYOR SAYGILAR SUNUYORUM. Tevhide BÜYÜK