Mesaj-Tahtası Turgut Temur

Tüm Mesajlar

Turgut Temur

Kim Bu Katil ve Yandaşları?

Günlerdir ne diyeceğimi düşünüyorum bu katliama neden olanlara diyeceğimi. Bakanın açıklamasından sonra adeta çılgına döndüm. Bir bakan patlayan baraj duvarlarının suyun akımını hem hızlandıracağını ve hem de daha yıkıcı olacağını nasıl bilemez? ben olsam özür diler ve gerekeni yaparım. Yapamayacağım, yaptıramayacağım bir olayla karşılaştığımda onurumla bırakır giderdim. Bunu yaptım da.  Kimse yapamadıklarından, beceremediklerin den, acizliğinden dolayı ne doğayı nede tanrıyı suçlamak gibi kader saçmalığına girmesin. Beş tane can alınmıştır ve bunların hesabı yargı önünde verilmeli. İnsanların katledilmesini hiçbir vicdan sahibi savunamaz ama varsa engel olmaya kalkanlar en hafif deyimiyle bu olaya neden olanlar kadar vicdan yoksuludur. Bu olay pazar yerinin açık olduğu güne rastlasaydı kaç insanın katledilmesine taziyelerinizi sunacaktınız...?

İnsana, insani değerlere ahbap çıkar ilişkilerine göz yumacakların ayıbıdır. Selin ve diğer ölenlerin yakınlarına suçluların bulunup cezalandırılmasından sonra baş sağlığı dileme cesareti gösterebileceğim.

Turgut Temur

Siyasetin Kaybı

Turgut Temur - 5 Kasım 2006 - Genel Mesajlar


DÜRÜST, ONURLU, İNATÇI ECEVİT’İ KAYBETTİK.

SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN.
TURGUT TEMUR
Turgut Temur

Yakışır

Turgut Temur - 1 Kasım 2006 - Genel Mesajlar
UZUN ZAMANDIR ENDİŞE EDİYORDUM BİRİ ÇIKIPTA ŞU YAYLA TURİZMİNE EL ATSA DİYE.
ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK GEÇMEDEN GELDİ ÖZELDE ARTVİN’E GENELDE TÜRK TURİZMİNİNE YENİ BİR NEFES, YENİ BİR SOLUK GETİREN AÇIKLAMA.
"KEL BAŞA ŞİMŞİR TARAK". NE KADAR TALİHSİZ İLİZ.

Turgut Temur
Turgut Temur

Merhaba

Aytaç;
Ben Turgut.Bergamadan selam.Biraz önce Yaçın la görüşürken sözünüzü etmiştik.Selamlar
T.TEMUR