Mesaj-Tahtası Vahtettin İlhan

Tüm Mesajlar

Vahtettin İlhan

Oba Köyü

Sayın Zübeyde şavşet, adım vahtettin ilhan, bir sorunuz olduğunu gördüm oba köyünün eski adını sormuşsunuz, ben şenocak’lıyım(çakolta’lı) oba köyü köyümüzden çok net olarak görülebildiğinden, çocukluğumda merakımı gidermek için büyüklerime sorup öğrenmiştim, aslında köyün adının oba olduğunu sonradan öğrendim çünkü ben hep ube olarak bildim köyünüzün adını, eğer gürcüce biliyorsanız ube kelimesinin anlamını biliyorsunuzdur yok eğer bilmiyorsanız söyleyeyim ube; koyun ( koynunda saklamak) demek. eğer yanılıyorsam bilenler düzeltsin lütfen.
Vahtettin İlhan

Aranıyor

Merhaba, ben çakoltalıyım adım Vahtettin İlhan rizede büyüdüm orda İBHİREVİL’li komşularımız vardı, Mürsel Altun ve çocukları İlker, yasin, kendilerine ulaşmaya çalışıyorum bursada yaşadıklarını duydum ama hepsi o kadar gören, bilen, tanıyan varsa bana bilgi verirlerse çok sevinirim. tlf:533 732 3002 506 544 8024 veya senocakklima@hotmail.com ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Vahtettin İlhan

Tebrik

BÜTÜN ARVİNLİLERİN, TÜRKLERİN, TÜRKİYEDE YAŞAYAN VE YAŞADIĞI TOPRAKLARA ŞÜKRAN DUYANLARIN , 7’DEN 70’E BÜTÜN İNSANLIĞIN YENİ YILINI KUTLAR İŞLERİNDE VE YAŞAMLARINDA BAŞARI VE MUTLULUKLAR DİLERİM. BEN ÜYE ARKADAŞLARDAN BİR RİCADA BULUNMAK İSTİYORUM; KENDİNİZLE İLGİLİ BİLGİ YAZARKEN DAHA AYRINTILI BİLGİ YAZMANIZI İSTİYORUM SİZLERDEN, GEÇMİŞİMİZDE TANIDIĞIMIZ ARKADAŞIMIZ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İSİMLERİ TIKLADIĞIMIZDA HANGİ YILLARDA NERDE YAŞADIĞIMIZ, HANGİ KÖYLÜ OLDUĞUMUZ VE KAÇ DOĞUMLU OLDUĞUMUZU YAZARSAK ESKİ ARKADAŞLAR BİRBİRİNE KAVUŞABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.