Mesaj-Tahtası Yaşar Başar

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 26
Yaşar Başar

Sn Kibar Altunal

Yaşar Başar - 4 Şubat 2012 - Kutlama-Bayram
Değerli köylüm. Kadim dostum ilkokul sınıf arkadaşım Sn.Kibar ALTUNAL beyefendi Sağlık bakanlığı Hukuk Müşaviri iken Bilim Sanayi Ve Teknoşoji Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığına atanmıştır. Arkadaşıma Yeni görevinde üstün başarılar diler tüm Köyümüz. Derneğimiz ve Şahsım adına kendisini kutlar hayılı olmasını temenni ederim. Yaşar Başar(tibet)
Yaşar Başar

Şavşatlılar Haydi Pancarcıya

Yaşar Başar - 26 Nisan 2008 - Etkinlik-Davet
Bu yıl Geleneksel Pancarcı Şenliğini Şavşat köyleri ile birlikte kutlamak kararı var. Bir değişiklik olmazsa Çerkezköy Büyük Yoncalı Piknik alanınde 25 Mayıs Pazar günü tüm Artvin-Şavşatlılar olarak orada buluşalım. Bizlere yakışır şekilde hep bir arada şenlik, eğlence içerisinde kardeşçe kutlamak arzusundayız. Dereneği olsun olmasın bütün köylerimiz katılabilir. Herkese selam ve sevgiler. Yaşar BAŞAR Cevizli Köyü Dern.Bşk.
Yaşar Başar

Gecemize Davet

Yaşar Başar - 21 Mart 2008 - Etkinlik-Davet

Sn.Tabagettilli köylülerimiz 30 mart Pazar akşamı Cevizli köyü derneğinin dayanışma gecesi vardır. Esenyurt Kültür Merkezi. Esenyurt Belediyesi Karşısında. Eğlenmek isteyen. bizleri seven Tüm Tabagettillileri bol eğlenceli gecemize davet ediyoruz. Dernek Başkanı Yaşar Başar.

Yaşar Başar

Cevili Köylüler Buluşuyor

Yaşar Başar - 11 Mart 2008 - Etkinlik-Davet
Değerli köylüler ve tüm Artvin-şavşatlı hemşehriler.Derneğimizin tertiplemiş olduğu geleneksel dayanışma gecemiz 30 Mart Pazar akşamı 17--23 saatleri arasında İstanbul Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde(Esenyurt Belediyesi Karşısında) eğlence ağırlıklı ve davetiye karşılığında yemek ikramlı olarak coşkulu şekilde kutlamak istiyoruz.Davetiyelerimiz Dernek Yararına 15 ytl dir.12 yaş altı çocuklar ücretsizdirler.Yer oldukça geniş olduğundan oturma problemi yoktur.Davetiye temini için irtibat 0541 620 08 08 Yaşar Başar.Sefaköy-Bağcılar-sultanbeyli-Şirinevler den servis olacaktır.Herkesi bekliyoruz.Başkan
Yaşar Başar

Geceye Davet

30 MART PAZAR 17-23 Saatleri arası CEVİZLİ Köyü Derneğinin tertiplemiş olduğu Yemek ikramlı Dayanışma gecemiz ESENYURT KÜLTÜR MERKEZİNDE (Esenyurt Belediyesinin tam karşısı) yapılacaktır. Girişler davetiyeli olup tüm köylü ve hemşerilerimiz davetlimizdir. Cevizli Köyü Dernek Başkanı Yaşar Başar.
Yaşar Başar

Kutlarız

Bu hafta oynanan CEVİZLİ-ÇAVDARLI Maçı en gollü maç olarak zevkle seyredilmiştir. Buradan Cevizli köyü Dernek Başkanı Olarak Tüm takımdaki arkadaşlara ve idarecilere-temsilcilere teşekkür eder. Başarılarının devamını dilerim.
Yaşar Başar

Halı Saha Turnuvası

Yaşar Başar - 21 Şubat 2008 - Etkinlik-Davet
2.si düzenlenen Halı saha futbol turnuvası 17 şubat ta yoğun hava şartları nedeniyle açılışı-24 şubat tarihine ertelenmiştir. 24 şubatta tüm köylülerimiz ve hemşehrilerimizi sefaköydeki Nihat Yüceur kapalı spor tesislerine bekliyoruz.Başkan
Yaşar Başar

Şavşatın Kurtuluşunu anma gecesi

Yaşar Başar - 23 Ocak 2008 - Etkinlik-Davet
Şavşatın Kurtuluşunu anma gecesi 2 Mart tarihinde Bakırköy Yenimahalledeki Cem Karaca Kültür Merkezi(Hastahanenin arkasında)Çok coşkulu şekilde kutlanacak. Her köyün tanıtım masası olacak.Ürünler sergilenecek. Köylülerimizden el işi, ilginç köy kıyafetleri, çarık. peştamal. El yapımı gereçler. Kete,şor peynir. Korava. Bal, Lokum, Bişi, ceviz.ve sergilenebilecek, satılabilecek herşeyi bekliyoruz. Kenarda köşede kalmış. Okunabilecek şiir-deyiş. mani-ağıt. türkü gibi derlemeleride bekliyoruz. Başkan Yaşar Başar
Yaşar Başar

Halı Saha Futbol turnuvası

Yaşar Başar - 23 Ocak 2008 - Etkinlik-Davet
2. si düzenlenen Şavşat Köyleri arası Halı saha futbol turnuvası 17 şubatta başlıyor. Tüm köylülerimizi ve tüm hemşehrilerimizi Sefaköydeki bu maçlara bekliyoruz. Selamlar Başkan Yaşar Başar.
Yaşar Başar

Başsağlığı

Çok değerli kardeşimiz Müfit Demirin annesi Remziye ablamız’ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allahtan Rahmet kederli yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Ablacığım mekanın cennet olsun. Bizde emeklerin ve anıların çoktur.Seni unutmayacağız. Yaşar Başar ve tüm Başar sülalesi adına.
Görüntülenen : 10 - Toplam : 26