Mesaj-Tahtası Zafer Şenol

Tüm Mesajlar

Görüntülenen : 10 - Toplam : 14
Zafer Şenol

Çelik Ailesine Başsağlığı

Yaptığım telefon görüşmesinde Enver Çelik’in vefat ettiğini öğrendim. Enver ağabeyin Allah mekânını cennet etsin. Hükmünaz abla, Ümit’e ve bütün Dost, akrabalarına sabır, baş sağlığı diliyorum. Zafer Şenol Hamşioğlu ve Ailesi
Zafer Şenol

Başsağlığı

Ural"lardan Sınıf arkadaşım Turgay"ın vefatını öğrendim. Allah rahmet etsin. Turgay Kardeşim"in ailesi başta olmak üzere tüm Ural ailesi ve dostlarına başsağlığı diliyoruz.

Hamşioğlu Zafer Şenol ve Ailesi


Zafer Şenol

Gül Ailesine Başsağlığı

Asım abi dilim varmıyor ama Allah rahmet eylesin. Sen öyle bir intiba bıraktın ki, herksin ağabeyisi, Asım abii. Rahmetli Babam da seni çok severdi. Samcel’den evde konuşmalar olduğunda ismin geçtiğinde bizim Asım derdi. Sen herkesin abisi olduğun gibi benimde Samcelli dayımsın. Allah mekanını cennet etsin. Geride kalan Gül Ailesine, Dost ve akrabalarına ve Samcelli dayılarıma sabır ve baş sağlığı diliyorum. Hamşioğlu Ailesi adına Pervin ve Zafer
Zafer Şenol

Sağlıkla Nice Bayramlara...

Zafer Şenol - 29 Eylül 2008 - Kutlama-Bayram

İslâm Aleminin, İnsanlığın, Artvinli Hemşehrilerimin ve Savsat.com ekibinin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık, sıhhat ve hayra vesile olmasını yüce Allah’tan dilerim.

Sevgi ve Saygılarımla.

Hamşioğlu Zafer Şenol

Zafer Şenol

Sağlıkla Nice Kurban Bayramlarına

Zafer Şenol - 20 Aralık 2007 - Kutlama-Bayram

İslâm Aleminin, İnsanlığın, Şavşatlı Hemşehrilerimin ve Şavşat.com. ekibinin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık, sıhhat, hayra vesile olmasını ve dostluğun, dayanışmanın nice yıllara devamını Allah’tan dilerim. Sevgi ve saygılarımla Zafer ŞENOL ( HAMŞİOĞLU )

Zafer Şenol

Sağlıkla Nice Bayramlara

Zafer Şenol - 11 Ekim 2007 - Genel Mesajlar
İslâm Aleminin, İnsanlığın Şavşatlı Hemşehrilerimin ve Şavşat. com ekibinin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık, sıhhat ve hayra vesile olmasını yüce Allah’tan dilerim.
sevgi ve saygılarımla
( Hamşioğlu ) Zafer ŞENOL
Zafer Şenol

Başsağlığı

Muhammed Dayı, Yıldız Yengemizin vefatını bu gün öğrendim. Ailece başınız sağolsun. Allah gani gani rahmet etsin. Geride kalan Ömer, Özcan, Hacer, Nevin ve nur kardeşlerime allah sabır versin. Bütün dost ve akrabalarımıza baş sağlığı diliyoruz.

Hamşioğlu ailesi - Zafer ŞENOL
Zafer Şenol

Acı Haber

Zafer Şenol - 6 Nisan 2007 - Genel Mesajlar
Gönüllere taht kurmuş bir Şavşat sevdalısı Ayşenur Hanım, mekanın cennet olsun ALLAH rahmet etsin. Ailesine sabır, metanet ve baş sağlığı diliyoruz.

Pervin - Zafer Şenol
Zafer Şenol

Mübarek Kurban Bayramınız ve Yeni Yılınızı

Zafer Şenol - 30 Aralık 2006 - Kutlama-Bayram
İslam aleminin, insanlığın, Şavşatlı kadirşinas hemşehrilerimin ve Savsat.com Ekibinin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, Yeni yıllarında her alanda hızmet yarışında dostluk kardeşlik sevgi ve hoş görü anlayışı içinde olup küskünlük ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak bereketli sağlıklı, sıhhatlı ve hayra vesile olmasını yüce Allah’tan dilerim.
Hamşioğlu - Zafer ŞENOL
Zafer Şenol

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Zafer Şenol - 29 Ekim 2006 - Kutlama-Bayram
Cumhuriyetimizin 83. yıl dönümünü kutlarken Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün İki sözünü hatırlatmak istiyorum.
‘’Türk evladı ecdadını tanıdıkça büyük işler yapabilmek için kendinde kuvvet bulacaktır.’’
‘’Tarihine sahip olmayan bir millet yıkılmaya mahkumdur.’’
Bilinen tüm Aziz şehitlerimizin kahraman gazilerimizin bulunduğu mezarlıklar koruma altına alınmayarak değer verilmezse, kefensiz binlerce yatan şehitlerimize verilen değer ne olur.ki ?
Ne acıdır ki ! Bu günlerde Halkın malı olan Tarihi eserlerimiz tahrip oluyor ve Tarihi şehitlik mezarlıklar kazınarak yok oluyor.
Laik, Demokratik ve Sosyal Hukuk Devleti olan Cumhuriyetimizde bu şekilde bayramlar kutluyoruz.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü şükranla anıyor Cumhuriyet Bayramımızı içtenlikle kutluyor saygılar sunuyorum. ( Hamşioğlu ) Zafer ŞENOL
Görüntülenen : 10 - Toplam : 14